Štúdie a state o frazeológii - Mlacek, Jozef (Ružomberok : Katolícka univerzita v Ružomberku - Filozofická fakulta, 2007)
Summary
Bibliografije na kraju poglavlja.
Bibliografija Jozefa Mlacka: str. [369]-[372].
Kazalo
Keywords: frazeologija -- slovački jezik - frazeologija -- zapadnoslavenski jezici - frazeologija