Sirmium : archaeological investigations in Syrmian Pannonia = arheološka istraživanja u Sremu. 2 - Bošković, Đurđe (Beograd : Arheološki institut, 1971)
Sažeci na srp jeziku
Lat. i ćir.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Sirmium -- arheološka iskopavanja; arheološka nalazišta; rimska vila