Hochdorf 2 : eine jungsteinzeitliche Siedlung der Schussenrieder Kultur - Keefer, Erwin; Klein, Eugen (Stuttgart : Theiss, 1988)
Zusammenfassung.
Summary.
Bilješka o autoru na ovitku.
Bibliografija: str. 110-114 i uz tekst.
Keywords: neolitik; prapovijesne naseobine; Njemačka -- arheološka nalazišta; Ludwigsburg