Historijska geografija istočnog Jadrana u svjetlu rezultata istraživanja antičkih geografskih djela : doktorska disertacija - Kozličić, Mithad (Zagreb : M. Kozličić, 1988)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Dokt. disert., Fil. fak., Zagreb, 1988
Bibliografija: listovi 425-446
Bilješke iza svakog poglavlja
Bilješka o autoru: listovi 447-448
Keywords: Antika; Istočni Jadran; povijesna geografija; antički geografi; povijesni izvori