Nakit skozi arheološka obdobja - Tomanič-Jevremov, Marjana; Jevremov, Blagoj; Pokrajinski muzej (Ptuj) (Ptuj : Pokrajinski muzej, 1983)
Zusammenfassung
Katalog izložbe.
Om. stv. nasl.
Bibliografija iza svakog poglavlja.
Keywords: nakit