Počítačová podpora v archeologii 2 - Machaček, Jiří (Brno [etc.] : Ustav archeologie a muzeologie, Masarykova univerzita [etc.], 2008)
Summaries.
Str. 3-4: Úvod = Introduction / J. Macháček.
Bibliografija iza svakog priloga.
Keywords: arheologija - metodologija; računala u arheologiji