Granite funerary stelae from Augusta Emerita - Edmondson, Jonathan (Mérida : Ministerio de cultura, 2006)
Resumen.
Str. 11-12: Prólogo / J. M. Álvarez Martínez
Bibliografija: str. 221-234.
Bilješke uz tekst.
Kazala.
Keywords: Augusta Emerita; Rimsko carstvo; groblja; nadgrobni spomenici; stele -- oblici -- natpisi; epigrafija; epitafi