Filozofija politike Johna Lockea - Raunić, Raul (Zagreb : Politička kultura, 2009)
Sažetak=Summary
Str.217-256: Napomena.
Str.257-268: Bibliografija
Keywords: Locke, John -- filozofija politike; Liberalizam -- filozofsko gledište