Postanak i urbani razvoj Šibenika u srednjem vijeku : disertacija - Zelić, Danko (Zagreb : D. Zelić, 1999)
Sažetak: Str.218
U dodatku 1 presavijen list s Kartom povijesne jezgre Šibenika s označenim zonama,blokovima i objektima
Rad je nastao u sklopu projekata Instituta za povijest umjetnosti "Šibenik - analiza razvoja i valorizacija povijesne jezgre" (od 1985) i "Umjetnička baština Hrvatske od antike do novog vijeka" (od 1996)
Uvodna nap. i kazalo sadržaja na preliminarnim stranicama - Izvori i literatura: str. 222-237 - Popis ilustracija: str. 238-242
Keywords: Šibenik; urbanizam; srednji vijek; gradovi; Hrvatska