Povijest u kršu : zbornik radova projekta "Naselja i komunikacije u kontekstu veza jadranskog priobalja i unutrašnjosti" - Novaković, Predrag; Katić, Miroslav, arheolog; Lozo, Marijan; Babić, Krešimir; Trbojević-Vukičević, Tajana; Kolak, Tatjana; Perkić, Domagoj; Miletić, Alen; Raguž, Krešimir, arheolog; Cvitanović, Hrvoje; Osterman, Jasmina; Olujić, Boris (Zagreb : Filozofski fakultet, 2008)
Summaries.
Zastupljeni autori: Boris Olujić, Predrag Novaković, Jasmina Osterman, Miroslav Katić, Marijan Lozo, Krešimir Babić, Tajana Trbojević-Vukičević, Tatjana Kolak, Domagoj Perkić, Alen Miletić, Krešimir Raguž, Hrvoje Cvitanović.
Bibliografija iza većine radova i uz tekst.
Keywords: Lika -- Dalmacija -- Hrvatska; arheološka istraživanja; prapovijest -- antika -- stari vijek; krš -- utvrde -- komunikacije -- putevi -- nekropole -- gradine -- grobovi -- japodi