Zidno slikarstvo u Istri od 11. do 13. stoljeća : revalorizacija lokalne umjetničke baštine : doktorska disertacija - Maraković, Nikolina (Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 2009)
Sažetak = Summary: str.366 - 368