Hoc tigmen : ciboriji ranoga srednjeg vijeka na tlu Istre i Dalmacije - Vežić, Pavuša; Lončar, Milenko (Zadar : Sveučilište u Zadru, 2009)
Summaries.
Katalog: str. 259-280.
Bibliografija: str. 283-300 i uz tekst.
Kazalo latinskih riječi iz natpisa.
Kazalo.
Keywords: rani srednji vijek; Istra; Dalmacija; ciboriji; krstionice; ranokršćanska arhitektura; ornamenti