Pedagozi - stručni suradnici u inovacijskom vrtiću i školi - Hrvatski pedagoško-književni zbor.; Škola pedagoga, Lovran. 30. ožujak - 01. travnja, 2000.; Vrgoč, Hrvoje; Jurić, Vladimir; Mušanović, Marko; Previšić, Vlatko; Silov, Mile.; Stančić, Stjepan; Resman, Metod; Serra, Edda.; Wakounig, Vladimir (Zagreb : Hrvatski pedagoško-književni zbor, 2000)
Prvi dio zbornika donosi stručno-znanstvene tekstove koji se bave problematikom razvojno-pedagoške djelatnosti. Drugi dio posvećen je pedagoškim radionicama.
Bibliografija uz radove.
Keywords: pedagogija -- teorijska polazišta -- ciljevi -- zadaci; školstvo -- razvoj -- inovacijska škola; stručni suradnici -- pedagog -- područje rada -- etika; Hrvatska