Pedagozi - stručni suradnici u inovacijskom vrtiću i školi - Vrgoč, Hrvoje (Hrvatski pedagoško-književni zbor, 2000)
Prvi dio zbornika donosi stručno-znanstvene tekstove koji se bave problematikom razvojno-pedagoške djelatnosti. Drugi dio posvećen je pedagoškim radionicama.