Juraj Križanić : sabrana građa o 300-obljetnici smrti (1683-1983) - Golub, Ivan (Zagreb : Kršćanska sadašnjost, 1983)
Summaries: str.306-307
Bibliografija: str.287-305
Keywords: Križanić, Juraj; suvremenici; 17.st.; hrvatska kultura; izvori; dokumenti