Anton Jožef Lerhinger - Cevc, Anica (Ljubljana : Narodna galerija, 2007)
Summary: str.242-265
Biografija [glavni podaci]: str. 60-67. - Kronološke table: str. 290-311
Polutvrdi omotni list, polutvrdi uvez
Literatura. - Kazala imena i mjesta
Keywords: Lerhinger, Anton; 18. st; slikarstvo; zidno slikarstvo; freske; barok u Sloveniji i Hrvatskoj