Z teórie modernej fantastiky - Herec, Ondrej (Bratislava : Literárne informačné centrum, 2008)
Sažetak na engleskom jeziku
Bibliografija na kraju poglavlja
Keywords: teorija književnosti - fantastični romani -- slovačka književnost - fantastični romani -- znanstvena fantastika - studije -- horori - vampiri - studije