Historický žáner v slovenskej próze - Bílik, René (Bratislava : Kalligram : Ústav slovenskej literatúry, 2008)
Sažetak na engleskom i njemačkom jeziku
Bibliografija: str. 228-236.
Kazalo
Keywords: slovačka književnost - proza - povijesni žanr -- slovačka književnost - proza - romantizam - povijesni žanr