Kako se učio jezik : pogled u istoriju glotodidaktike : od prapočetaka do drugog svetskog rata - Vučo, Julijana (Beograd : Ministarstvo za nauku i zaštitu životne sredine : Filološki fakultet, 2009)
Sažetak na eng. jeziku.
Sadrži posvetu autora.
Str. 284-311: Bibliografija.
Kazalo.
Keywords: didaktika; glotodidaktika; strani jezik; učenje stranog jezika; povijest glotodidaktike