Kako se učio jezik : pogled u istoriju glotodidaktike : od prapočetaka do drugog svetskog rata - Vučo, Julijana (Ministarstvo za nauku i zaštitu životne sredine : Filološki fakultet, 2009)
Sažetak na eng. jeziku.