Josef Čapek - Čapek, Josef; Opelík, Jiří; Slavík, Jaroslav (Praha : Torst, 1996)
Sažetak na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku
Životopis
Bibliografija: str. 541-542.
Izbor iz bibliografije Josefa Čapeka: str. 550-565.
Kazalo
Keywords: slikarstvo - Josef Čapek - monografija