19. dani Ramira i Zorana Bujasa, Zagreb, 22. -25. travnja 2009. : program i sažeci priopćenja = 19th Ramiro and Zoran Bujas' Days, April 22 - 25, 2009 : program and abstracts - Ljubotina, Damir; Kamenov, Željka; Urch, Dražen; Mikac, Una (Filozofski fakultet, Odsjek za psihologiju, 2009)
Dani Ramira i Zorana Bujasa su međunarodni bijenalni psihologijski znanstveni skup koji se od 1970. godine održavao pod nazivom « Dani Ramira Bujasa» . Vrlo bogati program ovogodišnjeg skupa obuhvaća plenarna predavanja uglednih stručnjaka iz zemlje i inozemstva: Vladimira Kolesarića (Zagreb), Branimir Šverko (Zagreb), i Arie Nadler (Tel Aviv, Izrael) te više od 247 priopćenja izvornih temeljnih i primijenjenih istraživanja iz svih područja psihologije.