Rod Orehovečkih od Svetog Petra Orehovca : rodoslovna rasprava : s priloženim rodoslovnim stablom - Maček, Pavao (Zagreb : Društvo za povjesnicu zagrebačke nadbiskupije "Tkalčić", 2008)
Sažeci na više jezika
Str. 17-21: Bibliografija.
Kazalo
Keywords: rod Orehovečkih -- hrvatski velikaški rodovi -- povijest obitelji; rodoslovlje kao povijesni izvor -- rodoslovna rasprava