Rod Orehovečkih od Svetog Petra Orehovca : rodoslovna rasprava : s priloženim rodoslovnim stablom - Maček, Pavao (Radovi / Društvo za povjesnicu zagrebačke nadbiskupije "Tkalčić" ;, 2008)
Sažeci na više jezika