Iz "etnološkog mraka" : austrijski etnografski tekstovi o Istri s kraja 19. i početka 20. stoljeća - Nikočević, Lidija (Pula : Zavičajna naklada "Žakan Juri" ; Pazin : Etnografski muzej Istre, 2008)
Zusammenfassung.
Riassunto.
Summary
Str. 313: Bilješka o autorici sa slikom
Bibliografija: str. 245-252 i uz tekst.
Kazalo.
Keywords: Istra -- Austrougarska Monarhija; etnološka studija Istre; kraj 19. stoljeća -- početak 20. stoljeća; povijesni izvori