Antički kultni i votivni spomenici na području Bosne i Hercegovine - Imamović, Enver (Sarajevo : "Veselin Masleša", 1977)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazala
Keywords: Bosna i Hercegovina; arheološka istraživanja; nalazišta; natpisi; antički kultovi; orijentalni kultovi; ilirski kultovi; trački konjanik; dunavski konjanici