Rječnik i društvo : zbornik radova sa znanstvenog skupa o leksikografiji i leksikologiji održanog 11.-13. X. 1989. u Zagrebu - Tafra, Branka (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Razred za filološke znanosti, 1993)
Sažeci na više jezika.