Unutarnja struktura odglagolskih imenica u hrvatskome jeziku - Birtić, Matea (2008)
Sažetak. - Summary.
Bibliografija: str. 188-195 bibliografija i bilješke uz tekst
Bibliografija i bilješke uz tekst
Keywords: hrvatski jezik - imenice - tvorba -- hrvatski jezik - morfologija -- odglagolske imenice