Ženski lik u hrvatskom romanu 19. stoljeća : doktorska disertacija - Šego, Jasna (Zagreb : J. Šego, 2008)
Summary.
Bibliografija: listovi 208-298.
Keywords: hrvatska književnost - književne studije - roman 19. st; hrvatska književnost - roman - ženski lik; ženski lik - hrvatski roman - 19. st