Hrvatska somatska frazeologija : doktorska disertacija - Kovačević, Barbara (Zagreb : B. Kovačević, 2006)
Sažetak. - Summary.
Bibliografija: listovi 352-365 i uz tekst
Keywords: hrvatski jezik - frazeologija, somatska; hrvatski jezik - somatska frazeologija