Prijedlozi s genitivom u hrvatskom i ruskom jeziku : doktorska disertacija - Matas Ivanković, Ivana (Zagreb : I. Matas Ivanković, 2006)
Summary: Prepositions with genitive in Croatian and Russian.
Bibliografija: str.: 300-312
Keywords: hrvatski jezik - vrste riječi - prijedlozi s genitivom; ruski jezik - vrste riječi - prijedlozi s genitivom