Reč. Smisao. Saznanje : (studija iz leksičke semantike) - Ristić, Stana; Radić-Dugonjić, Milana (Beograd : Filološki fakultet Beogradskog univerziteta, 1999)
Sažeci na srp., rus. i engl. jeziku
Bibliografske bilješke uz poglavlja
Bibliografija: str. [259]-266
Kazala
Tekst na srp. i rus. jeziku. -
Keywords: srpski jezik - semantika; ruski jezik - semantika; srpski jezik : rusko jezik - kontrastivna analiza