Jezik, književnost i mediji u nastavi hrvatskoga jezika : suvremeni pristupi poučavanju u osnovnim i srednjim školama - Silić, Josip (Naklada Slap ; Zagreb : Agencija za odgoj i obrazovanje, 2008)
Sažetak uz svaki rad.