Tekst, izvedba, odjek : trinaest studija iz hrvatske i inozemne dramske književnosti - Peričić, Helena (Zagreb : Erasmus naklada, 2008)
Summary.
Bilješka o autorici: str. 141-142.
Bibliografija: str.137-140.
Kazalo
Keywords: hrvatska književnost - književna kritika; hrvatska drama - 1950/2000.; drama - eseji i studije; Desnica, Vladan - Ljestve Jakovljeve; Gavran, Miro - drame; Marović, Tonči Petrasov - drame; Paljetak, Luko - drame; Slamnig, Ivan - radiodrame; Šoljan, Antun - Romanca o tri ljubavi; Shaw, George Bernard - drame - recepcija u Hrvatskoj