Sakralno slikarstvo XVI i XVII stoljeća u Rijeci i regiji : magistarski rad - Kudiš, Nina (Zagreb : Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet, 1990)
Sažetak / Summary
Rukopis
Meki uvez
Str. 172-176: Literatura
Str. 177-266: Katalog
Keywords: sakralno slikarstvo; 16. st; 17. st; Rijeka; magistarski rad