Vlaho Bukovac : život i djelo : 1855.-1922. - Kružić Uchytil, Vera (Zagreb : Nakladni zavod Globus, 2005)
Str. 475-484: Résumé / Summary
Sadržaj: Život: Djetinjstvo i mladost – Slikar u Parizu – Bukovac u Zagrebu – Intermeco u Cavtatu – U Pragu od 1903. do 1922. – Djelo: Slike iz djetinjstva – Pariška faza 1877.-1893. – Zagrebačka faza 1893.-1898. – Cavtatski intermeco 1898.-1902. – Praški period 1903.-1922. – PRILOZI: Dokumentacija – Katalog – Izložbe – Bibliografija – Kronologija – Résumé – Summary
Tvrdi uvez
Ovitak
Str. 445-470: Bibliografija
Keywords: Bukovac, Vlaho