Dossier Beuys (Biblioteka Fluxus, 2003)
Knjiga predstavlja monografiju Beuysa, čovjeka i umjetnika koji je u drugoj polovici 20. stoljeća ostavio nezaboravan trag u povijesti umjetnosti. To je knjiga Beuysovih spisa i napisa o njemu, o njegovu radu, o fenomenu Beuys. Na početku knjige, iza predgovora Ješe Denegri, slijede mnogi eseji i ogledi o Beuysu, zatim su objavljeni razgovori s njim i na kraju bogata bibliografija. Knjigu treba doživjeti kao kulturološki doprinos hrvatskoj spoznaji o začudnom i velikom umjetniku.