Kulturne grupe starijeg gvozdenog doba u Jugoslaviji - Vasić, Rastko (Beograd : Arheološki institut, 1973)
Summary
Na spor. nasl. str.: The Early Iron Age cultural groups in Yugoslavia
Bibliografija i bilješke uz tekst
Kazala
Keywords: starije željezno doba; Dolenjska; Notranjska; Liburni; Japodi; Glasinac; Bosutska grupa; Zlotska grupa; Kosovo; Pelagonija; Trebenište