Slovenija in sosednje dežele med antiko in karolinško dobo : začetki slovenske etnogeneze = Slowenien und die Nachbarländer zwischen Antike und karolingischer Epoche : Anfänge der slowenischen Ethnogenese I. Dopolnilni zvezek = Ergänzungsband - Kahl, Hans-Dietrich (Situla : razprave Narodnega muzeja Slovenije ;, 2002)
Povzetek