Ulomak do ulomka ... : prilog proučavanju keramike XIII.-XVIII. stoljeća iz Dioklecijanove palače u Splitu - Zglav-Martinac, Helga (Split : Književni krug : Muzej grada Splita, 2004)
Summary.
Bibliografija: str. 195-208.
Keywords: kasni srednji vijek; novi vijek; keramika; keramika s premazom; majolika; tipologija; Dioklecijanova palača