Sakralna baština i humačka ploča ljubuškog kraja u srednjem vijeku - Nikić, Andrija (Mostar ; Klobuk : Franjevačka knjižnica i arhiv, 2001)
Sažeci na više jezika
Bibliografija: str. 165-170 i uz tekst
Keywords: Bosna i Hercegovina 12.-15. st; Ljubuški; stećci; sakralna arhitektura; srednji vijek; Humačka ploča