Gräberfelder als Spiegel der historischen Entwicklung während der mittleren Donaugebiet - Blischke, Jobst (Bonn : Habelt, 2002)
Summary
Bibliografija: Str. 281-298 i uz tekst
Keywords: brončano doba; Podunavlje - arheološka nalazišta; prapovijesna groblja; grobni nalazi