Prilozi poznavanju željeznog doba na Sjevernom Jadranu : Hrvatsko primorje i Kvarnerski otoci = Studies in the Iron age of the Northern Adriatic : Hrvatsko primorje and Kvarner Islands - Glogović, Dunja (Zagreb : Jugoslavenska akademija znanosti i umjetnosti, 1989)
Summary.
Str. 46-47: Popis važnijih nalazišta iz Hrv. primorja i Kvarnera.
Bibliografija: str. 48-53.
Kazalo.
Keywords: željezno doba; Hrvatsko primorje -- arheološka nalazišta; Kvarnerski otoci; arheološki nalazi -- tipologija; fibule; oružje; nakit; keramika