Prilozi poznavanju željeznog doba na Sjevernom Jadranu : Hrvatsko primorje i Kvarnerski otoci = Studies in the Iron age of the Northern Adriatic : Hrvatsko primorje and Kvarner Islands - Glogović, Dunja (Monografije / JAZU, Zavod za arheologiju ;, 1989)
Summary.