Die Gräberfelder der Karpatenländischen Hügelgräberkultur = Pohrebiská karpatskej mohylovej kultúry - Točík, Anton (Pragae : Museum nationale Pragae, 1964)
Sažeci na slov. i rus. jeziku
Bibliografija: str. 55 i uz tekst
Keywords: Salka; prapovijesna groblja; grobni nalazi; brončano doba; urne