Apolonija : razkopkite v nekropola na Apolonija prez 1947-1949 - Venedikov, Ivan (Sofija : B'lgarska akademija na naukite, Arheologičeski institut, 1963)
Rezjume
Résumé
Bilješke uz tekst
Keywords: Bugarska -- arheološka nalazišta; arheološka istraživanja -- povijest; nekropole; Crno more; grčke kolonije; grčka keramika; crnofiguralna keramika; crvenofiguralna keramika; terakote; nakit; staklo; alabaster