Neolityczne surowce kamienne w Polsce środkowo - zachodniej : studium archeologiczno-petrograficzne - Prinke, Andrzej; Skoczylas, Janusz (Warszawa ; Poznan : Państwowe wydawnictwo naukowe, 1980)
Summary
Bibliografija: str. 124-127 i uz tekst
Keywords: neolitik; kamena industrija; kamene sjekire; petrografija; Poljska