Rano bronzano doba na području istočnog Jadrana - Govedarica, Blagoje (Sarajevo : Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine, 1989)
Résumé
Bibliografija: str. 277-300 i uz tekst
Kazalo
Keywords: Ljubljanska kultura; cetinska kultura; rano brončano doba; Mala Gruda; Garica; Otišić-Vlake; Ravlića pećina; Grapčeva špilja; Čitluk