Ornamentika na neolitski keramiki v Jugoslaviji - Bregant, Tatjana (Ljubljana : Mladinska knjiga, 1968)
Zusammenfassung.
Bibliografija: str. 200-201.
Bilješke: str. 202-215.
Keywords: prapovijesne kulture; neolitik; keramika