Pravěké Československo : úvod do studia dějin pravěku = La Tchécoslovaquie préhistorique : introduction aux études préhistoriques - Filip, Jan (Praha : Společnost Čs. prehistoriků a prehistorického Ústavu Karlovy University, 1948)
Résumé
Bibliografija: str. 353-354
Kazalo
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; Dolni Vestonice; prapovijest; pračovjek